Instruktører

Jeannette Bhønix

Kort introduktion:
Jeannette Bhønix, 64 år, har 3 voksne børn og 6 børnebørn, lever i mit lille rækkehus med min Jack Russel på 2 år. er udd. lydigheds træner, spor træner, rally-lydigsheds træner, samt rally dommer,  har taget kursuser i kropskontrol, belønings teknik, klikker kursus, har de sidste 17 år undervist i forskellig klubber. bl. DCH samt her i gribskov rottweiler klub., har været her de sidste 6 år.

Underviser: 
Kropskontrol/Rally

Tina Mortensen

Kort introduktion:

Mit navn er Tina. Jeg deler hjem med min mand og Laica på 12 år.

Laica er ikke min første hund – så jeg har været igennem en del forskellige træningstilgange før jeg tog min instruktørudannelse.

Efterfølgende har jeg taget en Nose work uddannelse,

Jeg brænder for den positive hundetræning og kan godt lide de fleste af hundesportens discipliner – dog er Nose work mit “hjertebarn” og det er også på de hold, du vil finde mig som instruktør.

Vi har været en del af GRK siden vi fik vores første rottweiler i 2007 og jeg har undervist forskellige hold de sidste ca. 10 år.

Jeg tror på, at alt øvelse gør bedre og at vi ikke nødvendigvis skal tage samme rute for, at nå til samme mål.

Underviser: 
Nosework, Begynder
Nosework, Øvet

Connie Andersen

Jeg bor på landet med min mand, vores børn og vores to Rottweiler Xally 9 år og Hope på 4 år.

Jeg har taget instruktørudd. hos Hund og Træning i i 2022 – 2023.

Jeg brænder for den positive, belønningsbaseret træning og elsker at se og opleve når træningen går op i en højere enhed hvor kontakt, tilbud af adfærd og glæde hos både hund og fører er i centrum.

Jeg er instruktør på hvalpehold og
Lydighed LP1 Konkurrence

Kort introduktion:

Mit navn er Bibi, og jeg er instruktør på mix holdet. Jeg tilbyder også eneundervisning og rådgivning i forhold tiil adfærdsproblemer.

Jeg har været underviser periodevis i Gribskov Rottweilerklub gennem flere år, hvor jeg har undervist på forskellige hold.

Jeg er uddannet instruktør (2015) og adfærdsrådgiver (2020), og har løbende deltaget i forskellige kurser.

Min passion er at at øge hundens livskvalitet, hvilket bl.a. kan ske gennem øvelser, som med lethed kan implementeres i hverdagen. Min passion omhandler også om arbejdet med hunde med trænings- og adfærdsproblemer af forskellig slags.

Jeg bor sammen med min hund Zita på 6 år, som er adopteret fra et rumænsk shelter i 2018.

Underviser i: 

Mix hold

Susanne Sødring

Introduktion:

Jeg er uddannet pædagog og blev i 2021 også færdiguddannet instruktør fra Hund360/ v. Lea Nor, Tanja Benn og Christina Berantzino.

Siden har jeg varetaget primært hvalpe og unghundetræningen i Gribskov Rottweilerklub, men afholder også lejlighedsvist workshops og temakurser i tricks, Fri ved fod og aktivering.

Til dagligt træner jeg selv HTM og Freestyle (Heelwork positioner og tricks) med min lille Schipperke. Vi går til konkurrencer og hun har titlen HTM1 samt Rally begynder mester. Vi kvalificerede os til DM i HTM1 i både 2021 og 2022.

Kandy er min første konkurrencehund, men der har været hunde af forskellige racer og størrelser i min familie hele mit liv, og allerede som 8årig gik jeg til lydighed med min beagle.

I marts 2023 flyttede en lille sheltie hvalp ind. Jeg glæder mig til at se hvem han udvikler sig til at blive, men håber han også vil komme til at gå Heelwork to music med mig. Pt. har vi fokus på hverdagen og den vigtige grundtræning og at oparbejde en god træningsrelation.

Udover at jeg løbende modtager undervisning i min sport af forskellige dygtige instruktører, holder jeg mig opdateret med foredrag og kurser indenfor hundeadfærd og indlæring.

Senere i år ser jeg frem til 4 dages HTM og freestyle camp samt 3 dages seminar med Ken Ramirez. Herunder et udsnit af dagskurser og weekendseminarer jeg har deltaget i indenfor de senere år.

2023

Living and learning with Animals, Susan Friedman

Kickstart din fitnessrejse v. Zita Birlie (hundefitness fundament for instruktører)

Bianca Eagerdog – weekend kursus

2022

Resolving challenging behavior, Karolina Westlund

Gøende hunde på træningspladsen, Christina Ingerslev

HTM og Freestyle camp v. Anja Christiansen og Johanna Allanach

2021

Stress på træningspladsen, Christina Ingerslev

Ressourceforsvar, Christina Ingerslev

2018

Hundesprog, Hund og harmoni/v. Majbritt Nielsen