Holdoversigt

Onsdag:

Kropskontrol i ulige uger kl. 17:00-19:00 – Jeanette

Mix hold kl. 17:30 – 18:15 – Bibi

Nosework onsdag/søndag i lige uger 17:30 – 19:00 – Tina 

Lørdag:

Hvalpehold kl. 9:00 – 9:45 – Connie

Banditterne i ulige uger kl. 10:00-12:00 – Jeanette 

LP1 prøvehold kl. 10.15. -11:00 Connie

Tilmeldingen er bindende og træningsgebyret refunderes ikke.

Forudsætningen for al træning er, at der er god kontakt mellem hund og fører. Hvis føreren ikke har kontakt med sin hund, vil det være umuligt, at lære hunden noget.

Uanset om du vil have en god familiehund eller ønsker, at aflægge brugsprøver, er forudsætningen, at der er kontakt mellem dig og din hund. Derfor vil vores trænings opstart primært gå på, at skabe en god kontakt mellem hund og fører. Det skal være en fornøjelse for både din hund og dig at træne hos os, derfor vil vores træning være baseret på positiv indlæring og leg. Vi vil på ingen måde acceptere træning, der er unfair eller måske ligefrem skadelig for hunden.

 Lydighedstræningen starter normalt på et hvalpe- /begynder hold, hvor der vil blive arbejdet meget med kontakten mellem dig og din hund. Hunden skal være i stand til at fastlåse sit blik på hundeføreren uden at lade sig forstyrre af lyde eller andre ting, der sker omkring den. Så er der hermed et godt grundlag for opstart på de næste momenter i almen hundeopdragelse. Træningen er baseret på positiv indlæring og leg. Man kan lære en hvalp rigtig meget via leg og gennem legen opbygges der også en god og positiv kontakt mellem hund og fører. Denne positive kontakt er fundamentet for hundens og din uddannelse. Du vil hurtigt opleve, at din hund vil elske, at komme til træningen.